<

Az informatikán alapuló technikák középiskolai felhasználását vizsgáló és segítő munkánk eredménye szerkesztett, „rendes” weboldalként egyelőre nem kerül az olvasók elé, azonban az anyag minél előbbi felhasználásának elősegítése végett most közzétesszük a kéziratot. Reméljük, minél előbb módunkban áll majd a most kéziratok formájában közzétett anyagokat elektronikus publikáció formájában olvasóink elé tárni.

A tanulmányt és a tananyagfejlesztőknek szóló ajánlót az SDT tesztverziójával, a tananyagok első generációjával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében folyó többi fejlesztést megelőzően készítettük.

Munkatársak:
Dancsó Tünde
Galbácsné Szabó Gabriella
Hunya Márta
Tartsayné Németh Nóra

Szerkesztette:
Hunya Márta


Tartalom

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.