<

Foglalkoztatásba Ágyazott Képzés 2.

Szerzők: Kőpatakiné Mészáros Mária – Mayer József

Az Oktatási Minisztérium, az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány és az Országos Közoktatási Intézet együttműködésével létrejött „Foglalkoztatásba ágyazott képzés” címet viselő program célja azt, hogy speciális feltételek (munka és tanulási lehetőségek együttes biztosítása) mellett nyújtson lehetőséget roma származású személyeknek ahhoz, hogy középfokú tanulmányokat folytatva piacképes szakmai végzettséget szerezhessenek.

A tanulók felkészítésében kulcsszerepet játszanak azok a pedagógusok, akik a tanulási tevékenység támogatásában mentori szerepet töltenek be. A kötet e mentori tevékenység elsajátításához nyújt bevezető jellegű ismereteket.


Tartalom


Szerkesztő: Mayer József
Szakértő: Újszászi Éva
A kötet előállításában közreműködött: Kiss Judit

© Kőpatakiné Mészáros Mária, Mayer József, 2004
© Országos Közoktatási Intézet

ISSN 1786-4879
ISBN 963 682 540 8

Kiadja az Országos Közoktatási Intézet
Felelős kiadó: Halász Gábor főigazgató

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.