Elindult az Okosportál

A TÁMOP 3.1.2-B projekt zárókonferenciáján indult el a köznevelési rendszer idei legnagyobb innovációja, az Okosportál. A konferencián bemutatásra kerültek a projekt további eredményei is.
Tovább

A köznevelési tartalomfejlesztés új modellje

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a TÁMOP 3.1.2-B/13-2013-0001 jelű A Nemzeti alaptantervhez illeszkedő tankönyv, taneszköz és Nemzeti Köznevelési Portál fejlesztése című kiemelt projekt zárókonferenciája 2015. november 12-én Budapesten kerül megrendezésre.
Tovább

Hogyan támogatja az NKP a tanítást és a tanulást? c. konferencia

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) „A Nemzeti Alaptantervhez illeszkedő tankönyv, taneszköz, és Nemzeti Köznevelési Portál fejlesztése” (TÁMOP-3.1.2-B/13-2013-0001) elnevezésű kiemelt projektje ezúton tisztelettel meghívja Önt a Nemzeti Köznevelési Portál című rendezvényre.
Tovább

Oldalak

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.