Az itt megtekinthető pedagógiai naplókat gyakorló tanárok készítették az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet erkölcstani Pedagógiai Műhelyében. Az erkölcstani pedagógiai műhelyt az OFI Tanterv- és Követelményfejlesztő Központja szervezte, szorosan együttműködve az Intézetben működő TÁMOP 3.1.1. számú projekt munkatársaival.

Az írások felvillantják a tantárgy újszerűségéből és sajátosságaiból fakadó alapvető kérdéseket, és számtalan közvetlen tanítási tapasztalattal is megismerkedhet az Olvasó.

Ezúton is köszönjük a kollégák: Éger Gyöngyi, Farkas Attiláné, Grajczárné Hahn Katalin, Halász Mária, Horváthné Arany Nikolett, Horváthné Fenyvesi Lilla, Kerek Mária, Nagyné Páll Edit, Nemesné Varga Zsuzsanna, Szecsődi Tamás és Turáni Katalin beszámolóit.

 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.