Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!
A benyújtás határideje: 
2016. ápr. 10. 23:59
Kategória: 

A Dél-Kaliforniai Egyetem (USC ) Soá Alapítványa pályázatot hirdet általános- és középiskolai tanárok, tananyagfejlesztők, oktatási szakemberek számára a Videóinterjúk a 21. század oktatásában című szakmai továbbképzési és tananyag-fejlesztési programon való részvételre.

A programon maximum 15 fő vehet részt, a részvétel ingyenes, a résztvevők a teljes program befejezése után szerény honoráriumban részesülnek.

A program helyszíne a budapesti Közép-európai Egyetem, ideje: 2016. június 28 - július 3.

Pályázni a jelentkezési lap kitöltése mellett, motivációs levél és előzetes szakmai feladat benyújtásával lehet. A pályázatokat a Dél-Kaliforniai Egyetem (USC) Soá Alapítványa magyarországi képviselője által vezetett és oktatási szakértőkből álló bizottság bírálja el.

Pályázati határidő: 2016. április 10.

A programról és a pályázat részleteiről további információ: 

https://sfi.usc.edu/hungarian/twt2016

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.