Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!
A benyújtás határideje: 
2012. szep. 30. 23:59
Kategória: 

Intézetünk pedagógusoknak szóló „OFI-evobox Dobozolt Tudás” pályázata az evopro Automatizálási és Informatikai Kft. társadalmi felelősségvállalás programja részeként és anyagi támogatásával valósul meg.

 

A pályázat célja

A pályázat hozzá kíván járulni az általános iskola 5-8. évfolyamán tanuló diákok természettudományos érdeklődésének felkeltéséhez, a természettudományos tantárgyak oktatásához használható szemléltető, kísérletező eszközök, interaktív módszertani megoldások összegyűjtésével.

 

A pályázók köre

A pályázati kiírás keretében olyan természettudományi területen jártas oktató, kutató, hallgató, szakember, aktív vagy nyugdíjas pedagógus nyújthat be pályázatot, aki rendelkezik egy magyarországi általános iskola vagy középiskola ajánlásával.

 

A támogatandó tevékenységek köre

Olyan konkrét kísérletező eszközök, módszerek, a kísérlethez kapcsolódó tevékenységek, mérés-értékelés részletes bemutatására vonatkozik a pályázat, amelyek élményszerű pedagógiai módszereken keresztül támogatják a természettudományos műveltség kialakítását és a műszaki tudományok iránti érdeklődés felkeltését.

 

A pályamunkák díjazása

A pályázaton a Támogató által felajánlott pénzjutalomban részesül a 3 legjobbnak bizonyuló pályamunka mindhárom kategóriában. A pénzjutalom összege nyertesenként 100.000, azaz összesen 900.000 forint. A támogatás keretében az evopro kialakít egy nyilvános, hozzáférhető online tudástárat, ahonnan elérhetőek lesznek a zsűri által megfelelőnek ítélt pályamunkák. A pályázott szemléltetőeszközök közül a legjobbakat a Támogató legyártja és dobozba csomagolva („OFI-evobox Dobozolt Tudás”) eljuttatja az ezt kérő iskolákhoz.

 

A pályázat beadásának határideje: 2012. szeptember 30. 24 óra.

 

A pályázat további részletei a pályázati dokumentációban olvashatók, amely letölthető az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapjáról (www.ofi.hu). Amennyiben a felhíváson túl is szeretne kérdéseket feltenni, megteheti a rövidesen aktiválódó zöld számon: 06 80/205340.

Jó nyári pihenést és pályázást kíván az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet nevében:

 

Budapest, 2012. június 5.

 

 

dr. Kaposi József

főigazgató

 

Mellékletek:

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.