Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!
A benyújtás határideje: 
2015. júl. 14. 14:00
Kategória: 

Az ajánlatkérés pontos címe: Ajánlatkérés "A TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0010 A pedagógusképzés átalakításának országos koordinálása, támogatása című projekt keretében "A szakképzési rendszer és intézményfenntartás átalakulásához kapcsolódó helyzetelemzés, igényfeltárás és az érintett szereplők közötti információáramlást támogató jelzőrendszerek kialakítására javaslat kidolgozása, különös tekintettel a szakmai tanárképzést folytató felsőoktatási intézmények szerepének változására" tárgyban

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.