Ökoiskola Hírlevél címlista hiba! (2011.07.01)

Névtelen | 2011. aug. 9.

Ökoiskola Hírlevél címlista hiba! (2011.07.01)

 

Egy sajnálatos hiba következtében az Ökoiskola Hírlevél címlistájának legfrissebb változata törlődött. Helyreállítottuk a címlistát, de előfordulhat, hogy ez nem teljes mértékben sikerült.

 

Kérjük, ha tudomásuk van arról, hogy valaki nem kapta meg a hírlevelet, jelezzék számára, hogy egy újbóli feliratkozás után természetesen továbbra is kapni fogja.

 

„Környezeti Tudáslánc Térkép”

Névtelen | 2010. szep. 16.

 

Tisztelt Ökoiskolák!

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium honlapján érhető el a képre kattintva a „Környezeti Tudáslánc Térkép”, a térkép használata megkönnyíti a hálózatépítést, működtetést, ötletbörzéje segítségével a jó gyakorlatok keresését, megosztását.

Böngészését, használatát, fejlesztését mindenkinek ajánljuk!

http://www.kvvm.hu/tudaslanc/index.php

Pályázati kiírás: „Energiajátékok 2010”

Névtelen | 2010. jún. 9.

Az IME - Interregionális Megújuló Energia Klaszter Egyesület „Energiajátékok” címmel pályázatot hirdet gyermek és fiatal korcsoport számára megújuló energiaforrásokat használó játékok megalkotására. A pályázat célja, a művészet és a tudomány kapcsolatának felfedeztetése a gyermek és fiatal korcsoport számára.

„Energiatakarékosság” pályázat.

Névtelen | 2010. máj. 4.

Az E.ON - az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakmai támogatásával - energiatakarékosság témakörében két pályázatot ír ki, "Az energiatakarékosság ábrázolása" és "Hová tűnt az energia?" címmel. A pályázatok részei az "EnergiaKaland" elnevezésű, környezet- és energiatudatossági szemléletet erősítő oktatási programnak.

Oldalak

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.