Ökoiskola – Pályázat Gyakran ismételt kérdések

Névtelen | 2010. jan. 28.

Ökoiskola – Pályázat Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban, az Ökoiskola Cím Pályázattal kapcsolatban eddig leggyakrabban felmerült kérdéseket válaszoljuk meg a sikeres pályázás érdekében.


1. Újrapályázó iskolának elegendő a 4. számú melléklet kitöltése?

Nem.

A cím megújítása háromévente új teljes pályázati anyag benyújtásával történik. Az új pályázatban az iskola bemutatja az eddig elért eredményeit és e mellett meghatározza a következő három év legfontosabb feladatait.

Ökoiskola cím pályázati kiírás -új- -CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ-

Névtelen | 2009. szep. 26.

A tervek szerint ez év őszén már egy megújított pályázati rendszer keretében kerül kiírásra az Ökoiskola Cím. Elkészült a megújított pályázati rendszer első tervezete. Annak érdekében, hogy az új pályázati rendszer minél zökkenőbb mentesen kerüljön bevezetésre, a felkészülést elősegítendő a tervezetet ezen az oldalon elérhetővé tesszük.

Ökoiskola cím pályázati kiírás 2009 -CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ-

Névtelen | 2009. szep. 26.

Pályázati felhívás


Az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium nevében az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet pályázatot hirdet az

"Ökoiskola"

cím elnyerésére


A cím azoknak az iskoláknak az elismerését szolgálja, melyek átgondoltan, intézményesítetten, rendszerszerűen foglalkoznak a környezettudatosság, a fenntartható fogyasztás és fejlődés pedagógiájának gyakorlati megvalósításával, a környezeti neveléssel.

 

Pályázati határidő 2009. március 2.

Hogyan lehet egy iskola Ökoiskola?

Névtelen | 2009. szep. 26.

FELHÍVJUK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐ FIGYELMÉT, HOGY AZ Ökoiskola pályázati rendszere jelenleg fejlesztés alatt áll, Az OLDALON TALÁLHATÓ ANYAGOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK ÉS Nem tekinthetőEK sem az Ökoiskola Címet kiíró minisztériumok, sem az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet álláspontjának!

aZ Aktuális pályázati kiírás Várhatan NOvemberben Jelenik Meg!  

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.