EGYÜTT. MŰKÖDIK! címmel megjelent a pedagógusok folyamatos szakmai fejlődésének támogatásával kapcsolatos tapasztalatokról szóló tanulmánykötet.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a TÁMOP 3.1.5/12 projektben a pedagógusok folyamatos szakmai fejlődése támogatásának két alapvető elemével foglalkozott. A nemzeti köznevelési rendszerre alapozva és a pedagógus életpályamodellhez illeszkedően (1) a szaktanácsadást a pedagógusok és az intézmények folyamatos szakmai fejlődésének támogatásaként értelmezve kialakította a személyre és intézményre szabott támogatás eljárásrendjét és megteremtette a megvalósítás személyi feltételeit. (2) Az osztálytermi gyakorlat megvalósulására fókuszáló pedagógus-továbbképzési koncepciót alkotott

és ez alapján ötvenegy pedagógus-továbbképzést fejlesztett. A legfontosabb eredményeket bemutató záró kiadvány megtekinthető ITT.

Csatolmány: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.