A tanulmány a projekt keretében 2014 novemberétől zajlott szaktanácsadói látogatások tapasztalatainak összegzését tartalmazza. A vizsgálat dokumentumelemzés, kérdőívek és fókuszcsoportos interjúk adatainak összegyűjtésével és elemzésével folyt 2015 tavaszán.

A dokumentum kitér a szaktanácsadással kapcsolatos igényekre, elvárásokra és azok teljesülésére, a szaktanácsadókkal való elégedettség leírására. Külön fejezet foglalkozik a szaktanácsadók felkészültségének adatokkal alátámasztott bemutatásával, a protokoll és eszközrendszer használhatóságának elemzésével.

A tanulmány letöltéséhez kattintson IDE!

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.