A Pedagógusképzés támogatása című (TÁMOP 3.1.5/12-2012-0001) projekt keretén belül készült el Az új típusú szaktanácsadás kézikönyve, amely összefoglalja és közreadja a kísérleti programban megvalósult szaktanácsadói látogatások eljárásrendjét és a hozzá tartozó dokumentumokat.

A kézikönyv hét tematikus egységben taglalja elsősorban a tantárgygondozó szaktanácsadással kapcsolatos feladatokat, tevékenységeket, de a szervezeti szinten tevékenykedő szaktanácsadók is hasznos szakmai anyagokat találnak benne.

A kapcsos formában, jegyzetelésre alkalmas oldalakkal megjelenő kiadvány bővíthető formátuma lehetőséget kínál a szaktanácsadók saját tapasztalatainak, reflektálásának lejegyzésére, a kézikönyv bővítésére.

A kiadvány letöltéséhez kattintson IDE!

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.