A TÁMOP 3.1.1-11/1-2012-0001 XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció) II. szakasz kiemelt projekt 4. és 5. alprojektjeinek összegző konferenciája

A konferencia időpontja: 2015. április 28-29.

Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr utca 35.)

A konferencia célja az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben a TÁMOP 3.1.1-11/1-2012-0001 XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció) II. szakasz kiemelt projekt 4. és 5. alprojektjeinek keretében megvalósult kutatások legfontosabb eredményeinek bemutatása és azok megvitatása. A részvétel szakmai tájékozódási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik a közoktatási intézmények fenntartásában, működtetésében, valamint közvetlen pedagógiai munkájában érintettek és szeretnék megismerni a közelmúltbeli változások első átfogó tapasztalatait.

A konferencia részletes programjának letöltéséhez kattintson IDE!

Regisztráció megnyílik: 
2015. ápr. 14.
Regisztráció lezárul: 
2015. ápr. 29.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.