Medvey Tamás | 2012. jan. 30.

A felsőoktatásban működő szakkollégiumok támogatására, illetve a felsőoktatásban működő tehetséggondozó műhelyek, kiemelten a tudományos diákkörök támogatására (a pályázat kódszáma: NTP-SZKOLL-11, valamint NTP-TDK-11/A/B/C)

Lehatárolási nyilatkozat: 

Amennyiben a pályázó a tudományos diákkörökre és/vagy a szakkollégiumokra támogatást nyert a TÁMOP-4.2.2/B – A tudományos képzés műhelyeinek támogatása című kiíráson, úgy jelen pályázati konstrukció esetében kizárólag olyan programmal pályázhat, amely a TÁMOP-projekt keretében megvalósítandó fejlesztéstől egyértelműen elhatárolható (a konkrét program/tevékenység a TÁMOP-projektben nem jelenik meg).

Tags: 
Prefix: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.