Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, a TÁMOP-3.1.1-11/1–2012-0001 projekthez kapcsolódóan műhelykonferencia-sorozatot szervez az idei évben.

A hat állomásból (Keszthely, Nyíregyháza, Békéscsaba, Eger, Budapest, Debrecen) álló műhelykonferencia-sorozat célzottan szól a középiskoláknak, a fogadó intézményeknek a közösségi szolgálat működtetésének gördülékenyebbé, eredményesebbé tétele érdekében. A rendezvények programja kapcsán a pedagógusok ismereteinek bővítése mellett a meglévő tapasztalatok átadására, jó gyakorlatok megosztására is lehetőség nyílik.

2014. november 27.

DMK ÚJKERTI KÖZÖSSÉGI HÁZ

4032 DEBRECEN, JERIKÓ U. 17-19.

Regisztráció megnyílik: 
2014. nov. 4.
Regisztráció lezárul: 
2014. nov. 25.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.