School, Development, Equity

A kötet két nagyobb témát érint. Az első rész az iskolafejlesztések címet viseli. Ebben a fejezetben olyan írásokat mutatunk be, amelyek egy-egy fejlesztési területre fókuszálnak, legyen az tartalomfejlesztés, módszer vagy éppen valamilyen kompetenciafejlesztés.

 

A KÖTET KIZÁRÓLAG ELEKTRONIKUS KIADÁSBAN JELENT MEG, KÉRJÜK, NE TEGYE KOSÁRBA!

A könyv második része nevelésszociológiai megközelítésű, alapvetően a hátrányos helyzetű csoportok oktatásával foglalkozik.

Ajánljuk mindazok számára ezt a könyvet, akik bepillantást szeretnének kapni a magyar oktatás aktuális trendjeibe, jellemző diskurzusaiba.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.