Regisztráljon a Fejlesszünk együtt! programra, és adja meg e-mail címét, hogy elektronikus tájékoztatást kaphasson a legújabb információkról, fejlesztésekről, jó gyakorlatokról, eszközcsomagokról.

A nyilatkozat bejelölésével hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározottaknak megfelelően – az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet mint adatkezelő kezelje és felhasználja a jövőbeni kapcsolattartás, hírlevél és egyéb tájékoztatás, véleménykérés céljából e-mailben, időbeli korlátozás nélkül. Tudomásul veszem azt a tájékoztatást, hogy adataimat és az adatkezeléshez való hozzájárulásomat az adatkezelőnél bármikor írásban módosíthatom, visszavonhatom. Adataimat az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet bizalmasan kezeli.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.