Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a KEOP-5.6.0/12-2013 jelű, „Központi költségvetési szervek energiahatékonysági beruházásai” című projekt végrehajtására az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet pályázatot nyújtott be, melyet a Támogató elfogadott.

A projekt célja az elöregedett műemlék épület teljes felújításának első ütemeként az energiahatékonyság jelentős javítása az energiatakarékossági szempontok messzemenő figyelembevételével. A kivitelezés során megvalósul a világítási és fűtési rendszer, valamint a nyílászárók korszerűsítése, továbbá az épület napelemes energiaellátó rendszerrel egészül ki.

A projektnek köszönhetően érdemben csökkennek az épület energia költségei, növekszik az üzemeltetés biztonsága, ami segíti a hatékonyabb szakmai elképzelések megvalósítását.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.