8
már
Medvey Tamás

Videóinterjúk felhasználása a pedagógiai munkában – egynapos képzések

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

 

A Zachor Alapítvány a Társadalmi Emlékezetért civil oktatási szervezet és a Dél-kaliforniai Egyetem (USC) Soá Alapítvány együttműködésében egynapos képzéseket szervez általános iskola felső tagozatán és középiskolában tanító kollégák, valamint tananyagfejlesztők, oktatási szakemberek, kollégiumi tanárok, tehetséggondozó programokban dolgozók, ifjúságvédelmi felelősök számára.

Helyszín: Budapest

Választható időpontok:

  • 2019. március 23. (szombat) 9.00 – 17.00 (jelentkezési határidő 2019. március 17.)
  • 2019. április 28. (vasárnap) 9.00 – 17.00 (jelentkezési határidő 2019. április 21.)

A programon való részvétel ingyenes, a résztvevők számára az utazási költségeket és esetleges szállásköltségeket fedezzük.

A képzés témája: a USC Soá Alapítvány videóinterjúiból készült multimédiás és digitális oktatási anyagok tanórai és iskolán kívüli felhasználási lehetőségei, a videóinterjúkkal való oktatás pedagógiai módszertana, valamint az IWitness digitális oktatási platform, mely hamarosan elérhető lesz az EKE OFI által fejlesztett Nemzeti Köznevelési Portálon keresztül is.

Jelentkezni bármelyik időpontra a jelentkezési lap kitöltésével lehet:
JELENTKEZÉSI LAP

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.