13
máj
Ludas Viktor

TÁMOP 3.1.15 felhívás iskolai könyvtárak és Tudásdepók részére szándéknyilatkozat megtételére együttműködési megállapodások megkötése tárgyában

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a TÁMOP-3.1.15-14-2014-0001 „Köznevelési reformok operatív megvalósítása” kiemelt projekt keretében együttműködési szerződésbe kíván bevonni iskolai könyvtárakat és tudásdepókat.

Mindezek célja a pedagógiai munka támogatásába való bekapcsolódás, a pedagógusok munkáját, a pedagógiai folyamatokat segítő - valamint ezek részeként a pedagógusok közötti - tudásmegosztás támogatása. Részletek és jelentkezés: ITT.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.