9
ápr
Ludas Viktor

Nagy érdeklődés övezte az egri tankönyvválasztást segítő regionális konferenciát

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A rendezvényen a pedagógusok első kézből kaphattak tájékoztatást az OFI tankönyveiről.

2014. április 8-án Egerben megrendezett konferencián Kamp Alfréd, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Tankönyvkiadási és Kereskedelmi Igazgatóságának igazgatója beszélt a három kiadó (OFI, Apáczai Kiadó, Nemzedékek Tudása Tankönykiadó) fúziójáról, egyesített portfóliójáról. Bemutatta az új kísérleti tankönyvek mellett az átvett kiadók továbbvitt köteteit is, beleértve az SNI és a nemzetiségi tanulóknak szánt köteteket. Kamp Alfréd előadásában felhívta a figyelmet arra, hogy az iskoláknak a KELLO online felületén van lehetőségük a rendelésre.

A plenáris előadást követően szekciók formájában folytatódott a konferencia, ahol műveltségterületi és korosztály szerinti bontásban ismerkedhettek meg a pedagógusok az OFI teljes portfóliójával.

Az OFI által kínált tankönyvekről és taneszközökről bővebb tájékoztatás regionális tájékoztató rendezvényeinken vagy a www.tankonyvkatalogus.hu honlapon érhetők el.

Amennyiben Ön is szeretne résztvenni tankönyvekkel kapcsolatos rendezvényeink valamelyikén, regisztráljon ITT.

A konferencián vetített prezentációk a fotógaléria alatt érhetők el.

Csatolmány: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.