30
jún
Ludas Viktor

Megújult az OFI honlapja

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet arculati átalakításának következő lépéseként elkészült az OFI új honlapja. Az új weblap nemcsak formavilágában, hanem tartalmilag is alkalmazkodik a kor elvárásaihoz.

Az igények részletes felmérése után a cél egy olyan portál elkészítése volt, amely a korábbiaknál hatékonyabb és egyszerűbb formában segíti a pedagógusok munkáját.

Az új honlapon lehetőség nyílik különböző tematikus csoportok kialakítására, ahol a résztvevők szakmai anyagokat oszthatnak meg. Az online rendezvénynaptár az eddigieknél áttekinthetőbbé teszi az OFI által szervezett konferenciák időpontjait. A tartalmak elrendezésében újdonságot jelent az indexelt és a téma szerinti csoportosítás. A Google keresőmotorját használó tartalomszűrés a keresést teszi egyszerűbbé és pontosabbá. A tartalom mellett a forma és színvilág és változtatásra került az új intézeti arculatnak megfelelően.

Bár az arculat és a honlap változik, az OFI célja továbbra is az, hogy hiteles, megbízható, szakszerű támogatóintézménye legyen a pedagógusoknak.

Az új, felhasználóbarát honlapon kellemes böngészést kívánunk! Észrevételeiket, javaslataikat a honlap@ofi.hu e-mail címre várjuk.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.