10
nov
Hugyecz Enikő

Megrendezték a XIV. Országos Neveléstudományi Konferenciát

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

2014. november 6–8. között rendezték meg Debrecenben a XIV. Országos Neveléstudományi Konferenciát, amelyen az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet munkatársai is számos előadást tartottak.

Az Országos Neveléstudományi Konferencia 14 éves múltra tekint vissza. A szakmai rendezvény célja platformot biztosítani a neveléstudomány szakterületén kutatóknak, az elméleti és gyakorlati szakembereknek, valamint a tudományos utánpótlás képviselőinek, hogy kutatási eredményeiket a tudományos közegben bemutathassák.

Az idei esztendőben a konferencia témája a gyakorlat és a tudomány kapcsolatának ismertetése, tantárgypedagógiai gyakorlatok és a természettudományos nevelés volt.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetből közel 50 kutató és munkatárs vett részt a rendezvényen, és mutatta be nagyfokú érdeklődés mellett szakmai eredményeit. Az előadások prezentációi a fotógaléria alatt érhetők el.

Csatolmány: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.