5
nov
Medvey Tamás

A köznevelési tartalomfejlesztés új modellje

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a TÁMOP 3.1.2-B/13-2013-0001 jelű A Nemzeti alaptantervhez illeszkedő tankönyv, taneszköz és Nemzeti Köznevelési Portál fejlesztése című kiemelt projekt zárókonferenciája 2015. november 12-én Budapesten kerül megrendezésre.

A záróesemény célja a projektben megvalósult eredmények és fejlesztések ismertetése, így a kísérleti tankönyv és a hozzájuk kapcsolódó digitális tananyagok, taneszközök bemutatása, valamint a Nemzeti Köznevelési Portál ünnepélyes elindítása.

A rendezvény helyszíne: TIT Stúdió (1113 Budapest, Zsombolyai u. 6.)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.