21
okt
Hugyecz Enikő

Kisorsolták a Nemzeti Köznevelési Portál Diáktesztelési pályázatának nyerteseit

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A Nemzeti Köznevelési Portál Diáktesztelési pályázata során osztályok jelentkezhettek az ország minden pontjáról, hogy kipróbálják az NKP-t még az indulás előtt és ezáltal segítsék a fejlesztők munkáját. A három kategóriában meghirdetett felhívásban 53 osztály vett részt. 

A tesztelésben résztvett osztályok közül kategóriánként került kisorsolára a három nyertes. A nyertesek az Így tanulnunk mi! című rendezvényen vehették át nyereményüket 2015. október 21-én Budapesten.

A nyertesek:

1. kategóriában: a Szentistváni István Király Általános Iskola 2. osztálya

2. kategóriában: Rábatamási Móra Ferenc Általános Iskola 6. osztálya

3. kategóriában: Székesfehérvári SzC Széchenyi István Műszaki Szakközépiskolája 9.G osztálya

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.