28
júl
Ludas Viktor

Kecskemét után Pusztaszabolcson folytatódik a Zöld Óvoda roadshow

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A június 5-én a kecskeméti arborétumban tartott zöld óvodás nyitó esemény után újabb színes programokkal készülnek az örökös zöld intézmények.

Ezúttal a pusztaszabolcsi örökös zöld óvoda környezeti nevelésben jártas lelkes óvopedagógusai várják a környék óvodáinak képviselőit és a gyerekeket, hogy játékos programmal és előadásokkal népszerűsítsék a környezetvédelmet. Augusztus 31-én csaknem száz óvodás és legalább hét óvoda pedagógusai fognak összegyűlni Pusztaszabolcson, a Városi Óvoda Zsiráf Óvodájában, a Deák Ferenc utcában. Hét állomáson a csapatok forgószínpadszerűen váltogatva járják végig a feladatokat, többek között a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasznosítás, a természet kincsei témában.

A szervező óvoda várja a környékbeli, esetleg más településekről érdeklődő óvodák jelentkezését. A programra Bartókné Piller Magdolna óvodavezetőnél lehet feliratkozni a 25/273-056-os számon 8.00 és 15.00 óra között.

 

Korábbi cikkünk a kecskeméti Corvina Óvoda Ifjúság Úti Tagóvodájának játékos vetélkedőjéről ITT olvasható

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.