11
jún
Ludas Viktor

Friss Zöld Óvoda Címpályázat

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

2015. június 5-én megjelentetek az aktualizált nyílt pályázatok óvodák számára „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére.

A Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum 2015. június 5-én megjelentette aktualizált nyílt pályázatát óvodák számára „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére. A pályázati felhívás letölthető INNEN; a benyújtás folyamatos, az aktuális értékelési határnap 2015. szeptember 5-e. A még Zöld Óvoda címmel nem rendelkező óvodák számára ingyenes pályázatírási segítséget nyújtanak a regionális Zöld Óvoda Forrásközpontok a Svájci-Magyar Együttműködési Program támogatásával, az SH/4/5 projekt keretén belül.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.