30
júl
Medvey Tamás

„Esztétika és pedagógia a diákszínjátszásban" műhelykonferencia az OFI-ban

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az Országos Diákszínjátszó Egyesülettel együttműködve kétnapos szakmai műhelykonferenciát szervez „Esztétika és pedagógia a diákszínjátszásban” címmel Budapesten.

Az Oktatási Hivatal és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet konzorciumi együttműködésében megvalósuló TÁMOP 3.1.15-14-2014-0001 „Köznevelési reformok operatív megvalósítása” kiemelt projektben intézetünk feladata szakmailag támogatni a pedagógusközösségek szerveződését, a horizontális tudásmegosztás elősegítését és az innovációk társadalmasítását.

A projekt céljainak megvalósítása érdekében az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az Országos Diákszínjátszó Egyesülettel együttműködve (továbbiakban: ODE) „Esztétika és pedagógia a diákszínjátszásban” címmel szakmai műhelyt szervez. Az esemény a hazai diákszínjátszás egyik módszertani rendezvényeként, a diákszínjátszó-csoportvezetők és drámapedagógusok szakmai fórumát képzi.

A rendezvény célja, hogy az ODE fesztiválrendszerének megújulását szolgálja, a hazai diákszínjátszó műhelyek kommunikációjának kiépítését támogassa, továbbá problémák feltárása és olyan javaslatok kidolgozása történjen meg, amelyek az ODE rendeltetésszerű működését és a 2015. tanév pedagógiai munkáját segítik.

A konferencia helyszíne: MARCZIBÁNYI TÉRI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a

Időpont: 2015. augusztus 6–7. (csütörtök–péntek)

A program ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, hogy a regisztrációt követően töltse ki online kérdőívünket, melyet feldolgozunk és az eredményeket röviden összegezzük a rendezvényen.

 

Csatolmány: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.