24
ápr
Hegedűs Mihály

Eredményes volt a digitális eszközökkel támogatott tanulás jó gyakorlatainak megosztására kiírt pályázat

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az általános iskola ötödik évfolyamának közismereti tantárgyaiban a digitális eszközökkel támogatott tanulás jó gyakorlatainak megosztására kiírt pályázati felhívásra a megadott határidőig 30 pályázat érkezett. A pályázatok részletes értékelése megtörtént.

Az a hat nyertes kolléga, akik lehetőséget kapnak arra, hogy jó gyakorlatukat részletesen is kidolgozzák és bekapcsolódjanak az EFOP-3.2.2-VEKOP-15-2016-00001 A köznevelés tartalmi szabályozóinak megfelelő tankönyvek, taneszközök fejlesztése és digitális tartalomfejlesztés című projekt keretében megvalósuló kreatív tananyag fejlesztési munkába, a következők: 

Helyezés:

 

Név

A pályázat/ok címe

Tantárgy

1.

Éder Márta

Állatok a ház körül kreatívan

természetismeret

Kooperatív technika digitálisan

 

matematika

2.

Medvegy János

Kifordított osztályterem és digitális történelemtanítás

történelem

3.

Eredics Milán

Itthon vagy otthon

irodalom

Olvastam – értem (János IKTézz!)

irodalom

4.

Balázs Brigitta

Térkép(észek) leszünk

természetismeret

5.

Dénesné Szak Andrea

Száz szónak is egy a vége

magyar nyelv

6.

Benkéné Kovács Erzsébet

Időutazás az ókori Rómába

történelem

 

A győzteseknek gratulálunk. Az alkalmazásukkal kapcsolatos feltételekről hamarosan személyesen keresik meg őket az EKE OFI munkatársai.

A pályázat kiírása itt tekinthető meg.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.