26
már
Indri Dániel

Elkészült a feltöltő modul az EFOP 3.2.3 és VEKOP 7.3.3 pályázatok megvalósítói számára az NKP 2.0 felületen

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Már elérhető a Nemzeti Köznevelési Portál legújabb funkciója, mely segítségével könnyedén, néhány kattintással lehet óraterveket és egyéb tartalmakat feltölteni, szerkeszteni és megosztani.

A funkciók használatához kérjük, küldje el a projektbe bevont pedagógusok adatait a tamogatas@nkp.hu e-mail címre! A portálon a regisztráció ehhez a funkcióhoz nem nyilvános! Az adatok beküldéséhez szükséges sablonként használható Excel-táblát ide kattintva töltheti le.

A felhasználók rögzítése után a rendszer e-mailt küld egy aktivációs linkkel a jelszó beállításához, továbbá egy leírást az Okostankönyv portálra történő bejelentkezéshez. A közeljövőben egy nyilatkozatot is küldünk, amely a felhasznált és publikált tartalmak jogi és szakmai felelősségének vállalásáról szól.

A feltöltött tartalmakat a tulajdonosaik továbbküldhetik validálásra (az intézményi munkatársnak). A validáló személy a megtekintés után visszaküldheti a tulajdonosnak további szerkesztésre a dokumentumot, vagy – amennyiben azt arra megfelelőnek ítéli –, publikálhatja. Ez után válik elérhetővé mások számára is az elkészült tartalom.

Kollégáink kizárólag technikai támogatást nyújtanak (tamogatas@nkp.hu), a felmerülő további tartalmi és szakmai kérdésekben a DPMK munkatársai tudnak segíteni a szakmai_tamogatas@dpmk.hu e-mail címen!

Felhasználói kézikönyv az óravázlat-szerkesztő modulhoz ide kattintva érhető el.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.