28
máj
Hugyecz Enikő

Együttműködések a pedagógusképzés megújításában - nemzetközi konferencia

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az OFI a TÁMOP 4.1.2-B projekt keretében nemzetközi konferenciát szervez Budapesten 2015. június 11-12. között.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0010 „A pedagógusképzés átalakításának országos koordinálása, támogatása” projekt keretében intézetünk nemzetközi konferenciát szervez Együttműködések a pedagógusképzés megújításában címmel 2015. június 11–12. között Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) által megvalósított TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0010 „A pedagógusképzés átalakításának országos koordinálása, támogatása” című projekt 2014 januárjában indult azzal a céllal, hogy elősegítse a magyar pedagógusképző intézmények közötti hálózatosodást, tudásmegosztást, és koordinálja az egyes intézmények tanárképzéssel kapcsolatos uniós forrásokból finanszírozott fejlesztéseit. A projekt egy fontos mérföldköve a nemzetközi konferencia, ahol lehetőség nyílik a hazai fejlesztések nemzetközi dimenzióba helyezésére.

A konferencia magyar nyelvű programja ITT érhető el.

A konferencia időpontja: 2015. június 11–12.
A konferencia helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia (1051 Budapest, Széchenyi tér 9.)

A konferenciára megteltek a helyek, a regisztráció lezárult!

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.