Tisztelt Látogatónk!
 
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) honlapjain a látogatók egyes személyes adatai két módon kerülhetnek az OFI birtokába:

indirekt módon: a látogató által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel és a látogatott lappal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek a kapcsolat ideje alatt, és ezek a kiszolgáló rendszerek naplóiba is bekerülhetnek.
direkt módon: ahol erre lehetősége van, a látogató ad meg adatokat magáról, pl. valamilyen regisztrációs lépésben, felmérések során.
A honlapunk látogatásával összefüggő adatokat munkatársaink kizárólag a látogató által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben kezelik, illetve használják fel.

A látogatók személyes adatainak feldolgozása során az OFI minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el.

 
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.