Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Tankönyvválasztást segítő regionális tankönyvbemutató - Pécs

Az OFI tankönyvválasztást segítő regionális tankönyvbemutatót szervez 2015. április 14-én Pécsett.

A regionális rendezvény során a pedagógusok első kézből ismerhetik meg a tankönyvfejlesztés új irányát és részletes tájékoztatást kapnak a tankönyvrendeléssel kapcsolatban. Az egynapos konferencia keretében az alsó és felső tagozatos, valamint a középiskolai társadalomtudományi és természettudományi tantárgyakhoz kapcsolódó tankönyveket mutatják be a tankönyvek szerzői, szerkesztői és tananyagfejlesztői. A szekciókban továbbá megismerkedhetnek az idegen nyelvi és a nemzetiségi tankönyvekkel is a pedagógusok.

A regionális nap a tankönyvrendelés időszaka alatt kerül megrendezésre. Akik bővebb tájékoztatást szeretnének kapni az OFI által kínált tankönyvekről és taneszközökről, a helyszínen informálódhatnak, vagy keressék fel a www.tankonyvkatalogus.hu honlapot.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció linkje: http://www.ofi.hu/tankonyvvalasztast-segito-regionalis-tankonyvbemutatok 

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
2015. ápr. 14. 12:30 - 16:20
7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.