Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Mikkamakka klub

Bemutatkozik a Mikkamakka című lap, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet gyerekújságja. A rövid ismertetőt Pásztorné Csörgei Andrea főszerkesztő és Pompor Zoltán felelős szerkesztő tartja.

Kísérletezz könyvtárban!
Próbáljuk ki együtt a Mikkamakka Kísérletezz otthon! rovatában szereplő érdekességeket! Vajon sikerül lávalámpát, titkosírást vagy lufirakétát készítenünk? Gyertek és varázsoljunk!

Illusztráljunk együtt!
Lakatos István, lapunk illusztrátora, a Dobozváros, az Óraverzum és a Majdnem halálos halálsugár szerzője interaktív rajzos játékra hívja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.

Könyvböngészde
Böngésszünk együtt a friss, ropogós gyerekkönyv-újdonságok között! Bemutatkozik a Kaméleon olvasóklub, a kérdésekre gyerekirodalmi szakértőnk válaszol.

Repülj velünk!
Ismerjük meg az Amíg repülünk című kötetet az illusztrációkon keresztül! Beszélgetős dianézegetés az utazásról, repülésről.

 

h k s c p s v
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
2015. nov. 28. 10:00
Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészleg
8000 Székesfehérvár, Oskola utca 7.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.