Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Meghívó a „Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése” című projekt nyitókonferenciájára

Tisztelettel meghívjuk Önt az OFI Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése című projektének nyitókonferenciájára, mely a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg.

Hivatalosan is útnak indult a Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében megvalósuló „Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése” elnevezésű kezdeményezés.

A projekt segítségével el kívánjuk érni a szemléletváltást, a környezettudatos életmód választásának elősegítését a fiatalok körében (óvodás és kisiskolás kortól kezdve), a Zöld Óvoda és Ökoiskola programok elterjesztését, és végül a megóvandó természeti értékek (Natura 2000-es területek) bemutatásán keresztül a helyi lakosok identitástudatának, erősebb kötődésének biztosítását környezetükhöz, lakóhelyükhöz.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük részvételi szándékát a http://felmeres.ofi.hu/index.php?sid=77373 címen jelezze, segítve ezzel a rendezvény szervezését. A jelentkezés határideje 2013. január 21.

A konferencia programjának letöltése

A „Zöld Óvoda-, Ökoiskola" program nyitókonferenciájáról készült cikk ide kattintva elérhető.
 

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
2013. jan. 25. 9:00
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum
1089 Budapest, Könyves Kálmán krt. 40.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.