Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Konferencia: Pedagógusok az egészségért

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógusok az egészségért címmel konferenciát rendez 2014. október 3-án.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógusok az egészségért címmel konferenciát rendez 2014. október 3-án Budapesten.

A konferencia célja egészségfejlesztési programok és már bevált jó gyakorlatok bemutatása, amelyek az óvodától az általános iskolán át a középfokú intézményekig minden oktatási szinten és korcsoportban alkalmazhatók. A köznevelési rendszer egyik kiemelt feladata a gyerekek egészségtudatos nevelése és az egészséges életmód intézményi keretek között való megismertetése.

A délelőtt folyamán plenáris előadást tart Brassói Sándor főosztályvezető (EMMI), prof. dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Mészárosné dr. Darvay Sarolta tanszékvezető (ELTE TÓK), Németh Ágnes r. alezredes (ORFK) és Nikitscher Péter tudományos munkatárs (OFI). A délutáni szekció-előadások keretében pedig gyakorló pedagógusok és egészségfejlesztési szakemberek ismertetik az intézményükben, településükön, régiójukban már bevált jó gyakorlatokat, hasznos programokat.

A konferencia helyszíne: Károlyi-Csekonics Rezidencia (1088 Budapest, Múzeum utca 17.)

A tervezett program.

A regisztrációhoz kattintson ide.

h k s c p s v
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
2014. okt. 3. 9:00
Károlyi-Csekonics Rezidencia
1088 Budapest, Múzeum utca

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.