Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. immár 15. alkalommal rendezi meg a hazai oktatási piac legnagyobb szemléjét, a 30 000 látogatót vonzó Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást.

A kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek is bemutatják kínálatukat. Ezen kívül olyan intézmények és vállalatok képviselőivel, szakembereivel is találkozhatnak az érdeklődők, akik meghatározó szerepet töltenek be a magyar oktatás fejlődésében.

Az ingyenesen látogatható börze különösen hasznos a felvételiző diákok számára, hiszen egy időben, egy helyen tájékozódhatnak csaknem 50 felsőoktatási intézményről. Az egyetemek, főiskolák képviselőitől és jelenlegi hallgatóitól megtudhatják a legfrissebb és legfontosabb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, a felvételi esélyekről és lehetőségekről, valamint a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről is kérdezhetnek.

A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje a felvételizőkön kívül a pedagógusok és intézményvezetők számára is egyedülálló lehetőséget biztosít, hiszen értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről. A standokon kívül színvonalas szakmai programok és előadások is várják az iskolák tanárait és vezetőit, illetve az oktatás különböző területein érdekelt cégek – mint kiállítók – képviselőit.

Miért érdemes kilátogatni?

  • Mindent egy helyen, egy időben a felsőoktatásról!
  • Három nap alatt közel 30 ezer látogató.
  • Az Educatio Kiállítás Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállítása és vására.
  • Személyes információgyűjtés az intézmények képviselőitől és jelenlegi hallgatóitól.
  • Tájékoztatás a szakokról, felvételi esélyekről, képzési rendszerről, juttatásokról és lehetőségekről.
  • Bemutatkozó nyelviskolák, külföldi oktatási intézmények, szakiskolák, taneszköz-gyártók.

A belépés minden látogató számára ingyenes!

Bővebb információ az esemény honlapján és a Facebookon!

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
2015. jan. 22. 10:00 - 2015. jan. 24. 17:00
Dózsa György út 1.
1146 Budapest,

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.