Indri Dániel | 2013. feb. 26.

Alprojektvezető: dr. Hunya Márta

A 3-as alprojekt a pedagógus-továbbképzések rendszerének és tartalmának megújításával és egy olyan támogató rendszer kidolgozásával foglalkozik, amely a folyamatos szakmai fejlődését, ezen belül a továbbképzések hasznosulását segíti. Emellett részt vesz a gyakornoki próba minősítő vizsgára felkészítő programban.

 

A projektben horizontális (pedagógiai módszertani, illetve az intézmény kiemelt fejlesztési feladataiból adódó kötelességek teljesítését segítő továbbképzések), a megújult tantervi szabályozókhoz illeszkedő tantárgyi, illetve szakmai megújító pedagógus-továbbképzéseket fejlesztünk.

 

 

Prefix: 
tamop315

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.