Indri Dániel | 2013. feb. 26.

Alprojektvezető: Petrovics Nándor

Az új típusú szaktanácsadás tevékenysége fejlesztő célú szaktanácsadásból, az ehhez kapcsolódó képzési szükségletfelmérésből, valamint a folyamatos szakmai támogatásból áll.

Az alprojekt első témájában tantárgygondozói, szaktanácsadói képzések fejlesztésére, akkreditációjára és szaktanácsadók képzésre kerül sor.

A 2013/14-es tanévtől megkezdődő új típusú szaktanácsadás feltételeként alapvető feladat a szaktanácsadói képzések fejlesztése, illetve a látogatásokat végző szaktanácsadók képzése, felkészítése. A részvételi szándékát jelző intézmények pedagógusai körében a projekt végéig folyamatosan szervezzük és bonyolítjuk a szaktanácsadói fejlesztő célú értékeléséket. A szaktanácsadói összegzések a pedagógusok portfoliójának részévé válnak.


Tags: 
Prefix: 
tamop315

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.